2014. február 20., csütörtök

11.fejezet

Sziasztok!Mivel az előző túl rövid lett,ezért hamar hozom a kövit.Örülök a két kommentnek! :*Remélem elnyeri tetszéseteket! <3


~Sam~
Ledöbbenve kocsikáztam haza.Fura volt,hogy címlapon leszek.Mikor ismertek engem meg?Hihetetlen!
Kikászálódtam a járműmből,majd beléptem a házunkba.
-Sziasztok!-kurjantottam el magam.
-Sam!Végre hazaértél!Én nem bírok több időt eltölteni ezekkel az állatokkkal!-hadart Lottie és Jeremy kísértetiesen is egyszerre.
Nem értettem,hogy mire mondják ezt,hiszen teljes csend volt,még a légy zümmögése is zavarónak tűnt...Aha...ezt én gondoltam,de összezárva 5 fiú és Lily sose jelent jót.És ezt jól is sejtettem,mivel felérve az emeletre,és azon belül is a közös szobánkba,már értettem,hogy min problémáznak Lottie-ék.A srácok üvöltözve kergették szegény barátnőmet,aki éppen most botlott meg az egyik földön heverő párnába,és orra bukott,ezzel szabad utat adva a fiúk csikiző kezének.A helységben mindenki sírt a röhögéstől.Ekkor tűnt fel,hogy van egy idegen lány a szoba sarkába,és duzzog.
-Khm...Sziasztok!- szakítottam félbe a többiek előbbi tevékenységét.
-Szia,Szerelmem!-kapcsolt először Zayn,aki egy diszkrét csókkal köszöntött,majd szépen sorban a többiek is üdvözöltek,mindenki a maga módján.Volt,aki kiszorította belőlem a szuszt,és volt,aki agyonpuszolgatott.Utóbbi történetesen Louis és Lily volt.Hát nem aranyosak?
-Na, most,hogy mindenki itthon van lenne egy fontos bejelentenivalóm...-minden szempár Hazzára szegeződött,és a mellé sétáló kisírt szemű lányra.-Tegnap elhoztam hozzánk Lucy-t,de eddig nem mondtam indokot...Most mindenre kaptok magyarázatot....-kezdte el göngör fürtös barátunk,mi pedig érdeklődve hallgattuk-Hale terhes,és én vagyok az apa...most biztos lehordtok a sárga földig is,hogy hogy lehetek ilyen felelőtlen,de tudjáltok mit?!Nem érdekel!Én igen is felnevelem ezt a picit!-hadart Styles,ami tőle nem volt megszokott.Szerintem mindenkit sokkolta a hír...
Legelőször én kaptam észbe,és sétáltam Lucy-ék elé.
-Én csak sok sikert akarok kívánni,és gratulálok!Nem mellesleg Samantha McCurdy vagyok,Zayn barátnője.-mutatkoztam be a végén.
-Sam,tudom,hogy ki vagy!Ismert ember vagy,és nem mellesleg gyönyörű!-mosolyodott el Lucy.Kedves lány.Tényleg.De szerintem se nem vagyok ismert,se nem vagyok gyönyörű.
-Nem megyünk el este valahova?Tudok egy csodálatos helyet!-jutott hirtelen eszembe,hogy mostanában nem is voltunk sehol.
-Akkor induljunk!-kurjantotta el magát Zayn.
-Nem-nem.-ráztam a fejem-Oda este kell menni!
Persze már mindenki furán nézett rám,hogy vajon mit is találhattam ki.De el kell,hogy mondjam...Titok! :)

A többiek még mindig a sokk hatása alatt voltak.Azért ennyire nem volt szörnyű a hír!Louis sétált Hazza mellé és átdobta karát a göndör vállán,majd megszólalt.
-Szívecském,ha neked kis utódod lesz,az nekem csak ó,mert akkor nem téged foglak kínozni,hanem őt...de miért sírt Lucy?Hmmm?-intézte mondandóját a lány felé.
-Tudod...nekem ez egyszerre sok  volt.-hallottuk meg szerény hangját-Egy baba,egy apja,és mellécsapva még jó sok ember...Én nem akartam befurakodni az életetekbe!Elnézést!-szipogott Lucy.Akkor,abban a pillanatban igenis megsajnáltam.21 évesen gyereket szülni...hát,elképzelni is nehéz...Harry másképp nézett rá,mint at eddigi barátnőire.Ennek biztos,hogy nem csak az van a hátterében,hogy az ő gyerekét hordozza a szíve alatt.
-Ne sírj!Nem rontottál el te semmit sem!...Na,gyere ide Hale!-vonta magához Bongyi.
Kedves volt és törődött szegény lánnyal.Remélem több is lesz köztük puszta barátságnál...

Levonultunk a nappaliba,mivel Niall és Lottie éhesek voltak...abár,mikor nem azok?Lényegtelen.Mindenki elhelyezte magát ott,ahol éppen volt hely.Szegény Liamnek már csak a föld jutott,annyi a bibi,hogy nekem is.
-Srácok,mi lenne,ha üvegeznénk? Végtére is,el kell ütni az időt valahogy estig.-szólalt meg mellettem hirtelen Liam.
-Én benne vagyok!-hangoztak rá a válaszok.Igen,mindenkitől egyszerre érkeztek meg azok a válaszok.
Letelepedtek a földre hozzánk.Lottie hozott egy borosüveget a konyhából.Először Liam pörgetett.Niallnél állt meg.
-Na,felelsz,vagy mersz?-vonta fel a szemöldökét a kérdező.
-Felelek!-vágta rá egyből a mi Írmanónk.
-Rendben...akkor,mit szeretsz Lottieban?
-Hát,az egész lényét...el sem tudom mondani szavakkal.-fejezte be Niall,majd Lottie felé fordult és megcsókolta.Azt hiszem barátnőm is erre a válaszra várt.
Nialler megfogta az üveget és megpörgette.Lucy következett.
-Merek!-vágta rá egyből a lány.
-Adj egy csókot Harry-nek.-mondta ki a feladatot Niall kis gondolkodás után.
Lucy feltápázkodott űlőhelyéről és Bongyi elé sétált.Odahajolt hozzá,és megcsókolta,de még ideges sem volt...
A Lucy Hale által pörgetett üveg nálam állt meg.Nem volt kérdés,hogy mit fogok választani a két lehetőség közül.
-Mereeek-nyújtottam el a szó végét.
-Várj,hozok tejszínhabot!-jelentette ki,majd felpattant.Kiviharzott a konyhába,de azzal a lendülettel vissza is jött.Segítség kérően nézett Lily-re.
-Gyere,megmutatom.-majd Lil elkalauzolta lakásunkban.
Amég a lányok távol voltak Harry hülyéskedett...született pár fotó.
@Samantha_McCurdy:A drága @Harry_Styles Louisnak magyaráz,de nagyon.
Csajok...hát nem szexy?
Ki is tweeteltem,mire megérkeztek Lilyék...A kezükben egy fürdőruhával és egy tejszínhabbal.Csodálkozva néztem rájuk.
-Minek a fürdőruci?-kérdeztem meg végül.
-Az a feladatod,hogy vedd ezt fel és nyomj tejszínhabot a hasadra,azt meg nyalja re rólad Zayn.-mosolygott kajánul a két lány.Hát...gondoltam miért is ne,elvégre láttak már fürdőruhában...
Elvonultam a szobámba,átöltöztem és kiengedtem a hajam.Visszacammodtam a nappaliba,majd lefeküdtem a földre és a habot magamra nyomtam.
-Zayn!Jöhetsz nyalni!-szólaltam meg miután készen voltam.A barátom mellém telepedett,majd óvatosan elkezdte nyalogatni a hasam.Alig bírtam visszatartani a röhögő görcsöt.A fekete sörénye még csikizett is,ami azért rossz,mert iszonyat csiklandós vagyok.
-Készen vagyok!-kurjantotta el magát Zayn.
Felültem és láttam,hogy mindenki szakad a röhögéstől.Hát,nekik vicces volt,nekem meg kínos.Ezt tudván szerintem a pirosságomat még a pipacs is megirigyelte volna.Zayn átölelt és egy csókot lehelt ajkaimra.Kicsit belemélyedtünk a dologba,már ott jártunk,hogy Jawadd a csípőmet simogatta...ja,mivel rajtam még mindig a fürdőruha volt.
-Fúj,menjetek szobára!-kiáltotta el magát Louis.
Folytattuk a játékot,most Jeremy volt a soros.A felelést választotta...
-Van barátnőd?-kérdeztem meg tőle.
-Ha lenne sem mondanám el nektek,mert akkor kényszerítenétek,hogy hozzam el,de szegény még a sűrgősségire kerülne azokmiatt az állatok miatt.-hadarta,magd az "állat" jelzőnél a fiúkra mutatott.A bejelentését hurrogások és pár párna követte.Nekem egyből leesett,hogy Jeremy Gardner-nek barátnője van.De ki?
Azt a pár párnát még követte jó pár másik,így kirobbant egy hatalmas párnacsata.Mindenki ütött mindenkit,ahol csak érte.
Azon kaptuk magunkat,hogy már mindjárt hat óra,ezért elkezdtünk készülődni.Gondoltam,hogy egy kicsit melegebben kéne öltözni,mivel este egy kicsit hűvösebb van.Sokáig kotorásztam a szekrényben,amég meg nem leltem a keresett ruhadarabot.
Lecammogtam a lépcsőn,de még senki nem volt lent,ezért bekapcsoltam a tv-t.Hát persze,hogy az örök kedvenc Spongebob-ot adták.Még most volt a főcímdal,ezért halkan elkezdtem énekelni.Elszórakoztattam magam addig,amég meg nem hallottam Zayn rekedtes hangját.
-Szép a hangod Sam,ugye tudod?-jött oda és egy gyengéd csókot nyomott a számra.Kellemes érzés járta át a testem.
-Mintha nem mondtátok volna el vagy százezerszer!-kuncogtam.

Lassacskán mindenki elkészült,ezért elindultunk.4 kocsiba fértünk be,elöl vezettem én.Amikor lelassítottam egy hatalmas mezőnél és kiszálltunk értetlenkedve néztek rám a többiek.
-Mit keresünk mi itt?-kérdezte meg elsőnek Liam.
-Majd meglátjátok!Nagyon gyönyörű látvány lesz,azt garantálom!-kiáltottam el magam.
Remélem tetszeni fog a többieknek az esti programunk.Szerintem nagyon meghitt lesz,de majd el válik

3 megjegyzés:

  1. "Zayn,jöhetsz nyalni!" Hát ez nagy volt,szakadtam a röhögéstől.Nagyon jó lett ez is,és megint nagyon várom a kövit!

    VálaszTörlés
  2. Vááá,dejóóó!Hozzadaköviit!Imádom!Annyira jó,

    VálaszTörlés
  3. Köszönöm a kommenteteket!Igen,azon a mondaton én is röhögtem,amikor írtam.Már meghoztam!

    VálaszTörlés